Privacyverklaring

Wat leuk dat je wilt lezen hoe we met persoonsgegevens omgaan. We hebben geprobeerd het kort te houden. Is iets onduidelijk? Laat het weten via info@sparkles.io.

Over ons
Sparkles B.V., gevestigd aan de Woudenbergseweg 21 in Zeist, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Sparkles B.V.
Woudenbergseweg 21, 3707 HW Zeist
085-7430750
info@sparkles.io
Geregistreerd bij de KvK onder nummer 52880133.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Sparkles maakt gebruik van een sollicitatieformulier van Homerun, dat de door jou ingevulde persoonsgegevens aan ons doorgeeft om je interesse in een vacature kenbaar te maken.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Sparkles verwerkt persoonsgegevens als je solliciteert om je geschiktheid te kunnen beoordelen en om contact met je te leggen en te onderhouden. Daarnaast verwerken we anonieme bezoekersgegevens om (klik)gedrag op de website te analyseren om daarmee de website te verbeteren.

Bewaartermijn
De persoonsgegevens (en documenten waar deze instaan, waaronder e-mails) die we via het Homerun formulier ontvangen en niet leiden tot een dienstverband, verwijderen we na 4 weken. Kom je wel in dienst, dan bewaren we de door jou tijdens de sollicitatie verstrekte persoonsgegevens als onderdeel van je personeelsdossier tot uiterlijk 2 jaar na je uitdiensttreding.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Sparkles gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Sparkles gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en om deze te kunnen optimaliseren.

De cookie die we plaatsen
Google Analytics (_utma): analytische cookie die websitebezoek meet. Na 26 maanden worden de geanonimiseerde gegevens automatisch verwijderd. Het is mogelijk dit cookie te deactiveren op browserniveau via de volgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Beveiliging
Sparkles hecht veel waarde aan een goede beveiliging van jouw gegevens en neemt passende technische en organisatorische maatregelen om jouw gegevens te beveiligen tegen verlies, misbruik, ongeautoriseerde toegang en tegen enige (andere) vorm van onrechtmatige verwerking.

Rechten
Voor vragen over onze privacyverklaring kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Je kunt ons ook een verzoek toesturen om je gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.
Ook kun je een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met je toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat je de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.
Indien de gegevens niet kloppen, kun je ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Verstrekking aan derden
Zonder jouw expliciete toestemming zal Sparkles jouw persoonsgegevens niet aan derde partijen verstrekken.
Sparkles kan jouw gegevens wel verstrekken aan derden voor zover je daar zelf toestemming voor hebt gegeven met betrekking tot een bepaalde derde en/of voor zover deze gegevens niet tot jou persoonlijk kunnen worden herleid (zoals automatisch gegenereerde informatie). Indien bijvoorbeeld tijdens de sollicitatieprocedure een assessment of opdracht wordt afgenomen door een externe partij, verstrekken wij deze partij alleen jouw persoonsgegevens als je hiermee vooraf hebt ingestemd.
Sparkles kan jouw gegevens aan derden verstrekken indien wij daartoe op basis van wet- en/of regelgeving verplicht zijn, we daartoe genoodzaakt zijn als gevolg van een rechtszaak en/of in het geval we dat noodzakelijk achten ter bescherming van onze eigen rechten.

Doorgifte derde landen
Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.
Met alle verwerkers, binnen en buiten de EER, hebben we een verwerkersovereenkomst gesloten.

Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Dat horen we graag via info@sparkles.io. We zullen er alles aan doen om je te helpen. Je hebt het recht je klacht(en) in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. We raden je aan om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 15 juni 2018.

 

 

 


Menu
Sparkles logo mobiel